קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אמפנדס ביי רידג

אמפנדס ביי רידג
מפרץ רכס אמפנדס נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -20 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם טימין, שום, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: אמפנדס דה פלור דה קלבאזה (פריחת סקווש אמפנדס), טורקיה ופירה תפוחי אדמה אמפנדס-אמפנדס דה פאבו, ו אמפנדס דה פייניאן (אמפנדות במילוי בוטנים ותפוחי אדמה).

הוראות

1
במחבת על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את שמן הזית. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לריכוך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השום ומטגנים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את הבקר, הכמון, הקארי, אבקת הצ ' ילי, פלפל אנגלי, טימין, קינמון ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
קולים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהבשר שחום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מוסיפים את התירס והצ ' דר ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
ממיסים את החמאה עם המחבת הקטנה של אבקת הסזון על אש נמוכה. מערבבים היטב לשילוב ושמורה. עובדים עם עטיפה 1 בכל פעם, גורפים 2 כפות גדושות מהמלית למרכז העטיפה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
Sazon CompletaSazon Completa
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה, ואז מקפלים את הבצק ליצירת חצי ירח, לוחצים את האוויר בקצות האצבעות. השתמש בשיניים של מזלג כדי לצבוט ולאטום את הקצוות, וליצור גבול ברוחב של כ -1 אינץ'. חזור על הפעולה עם מילוי ועטיפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מעבירים את הקציצות לתבנית מרופדת בנייר אפייה. בעזרת מברשת מאפה מצפים את צמרות הקציצות בחמאת הסזון השמורה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
Sazon CompletaSazon Completa
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפהמברשת מאפה
9
אופים לפי הוראות חבילת הבצק, או עד שהם תפוחים ומשחימים קלות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.טימין מיובשטימין מיובש1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות126-inchsעטיפות אמפנדה שנרכשו בחנות (6 אינץ')עטיפות אמפנדה שנרכשו בחנות (6 אינץ')1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתירס קפוא, מופשרתירס קפוא, מופשר2ציפורןשום, טחוןשום, טחון227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1צביטהקמצוץ קינמון טחוןקמצוץ קינמון טחון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1smallsבצל, קצוץבצל, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול sazonתיבול sazon4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר לבן מגוררצ'דר לבן מגורר

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
צבע דובדבן שחור עמוק עם ניחוחות של פלפל לבן ופירות שחורים. בהיר ונועז על החיך בגימור שווה בעל מבנה ותבלינים טובים.
צבע דובדבן שחור עמוק עם ניחוחות של פלפל לבן ופירות שחורים. בהיר ונועז על החיך בגימור שווה בעל מבנה ותבלינים טובים.
Deep black cherry color with aromas of white pepper and black fruits. Bright and bold on the palate with an equal finish that has good structure and spice.