אספרגוס-פונטינה טארט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 230 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פונטינה, מלח, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טארט אספרגוס פונטינן, פטריות-Fontina Tart, ו כרישה, תפוחי אדמה ופונטינה טארט.
מניחים גיליון פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק הנותר כדי למנוע ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על שכבות עם פילו הנותרים ספריי בישול, מסתיים עם פילו. לחץ בעדינות על שכבות פילו יחד. מעיל קל גיליון פילו העליון עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
חותכים מחסנית פילו למעגל 11 אינץ ' באמצעות סכין חדה; קוצצים בגסות בצק עודף. בזהירות למקם פילו מעגל לתוך מחבת 9 אינץ ' טארט מצופה ספריי בישול; לחץ בעדינות פילו למחבת. מקפלים קצוות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
סכין
מחבת
7
מפזרים בצק קצוץ מעל מעגל פילו; למעלה עם 1/4 גבינות ותפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
תפוח אדמה
בצק
8
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
טופס טארט
רדיד אלומיניום
9
יוצקים תערובת ביצים לתוך קליפת טארט. מסדרים ספוקליק אספרגוס על גבי תערובת ביצה עם טיפים לכיוון מחוץ למחבת, ומפזרים באופן שווה עם 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
גבינה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
אופים ב 400 במשך 20 דקות. באופן רופף לכסות טארט עם נייר כסף.