קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס של אפריל בלומפילד עם פודינג פרמזן ופרושוטו

אספרגוס של אפריל בלומפילד עם פודינג פרמזן ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס של אפריל בלומפילד עם פודינג פרמזן פרושוטו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 367 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 78 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, פרושוטו, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד, השדים של אפריל בלומפילד על סוסים, ו ריקוטה נאודי של אפריל בלומפילד.

הוראות

1
הפוך את הפודינג: מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את השמנת והחלב בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
3
יוצקים חצי מהתערובת לסיר בינוני, מוסיפים את השום, פרמזן ומלח, ומניחים את הסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
תן לנוזל לבוא לרתיחה ומבשלים 1 דקה, ואז לכבות את החום. מערבבים את התערובת החמה עד שהיא חלקה.
5
מערבבים את חלמון הביצה ואת תערובת הקרם הנותרת בקערה בינונית ומקציפים ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
להקציף בתערובת מעורבת חמה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את התערובת לתוך מנה קטנה (2 כוס) gratin.
8
תן לו לשבת במשך כמה דקות, ברפרוף את הקצף שמתפתח על פני השטח עם כף. מקפלים מגבת מטבח קטנה לתוך ריבוע, לשים אותו לתוך צלחת אפייה גדולה, ולהגדיר את צלחת גראטן על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
יוצקים מספיק מים לתוך הסיר כדי להגיע לסנטימטר מן הטבעת של הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
בזהירות לשים את הסיר בתנור לבשל רק עד פודינג יש להגדיר; זה צריך להיות קצת המשרד סביב הקצוות אבל עדיין מתנדנד באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
הסר את הסיר מהתנור ולתת לחביצה להתקרר במים, ולאחר מכן להסיר אותו. (אתה יכול לקרר את רפרפת הלילה, אם תרצה. אני אוהב להגיש את זה בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת כבדה מספיק כדי להחזיק את כל האספרגוס בשכבה אחת רק עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיף את האספרגוס למחבת, הזדנבות החניתות באותו הכיוון. השמן צריך להתפצח ולרחוש קצת. תן את החניתות לזרוק עם מלקחיים, מפזרים קמצוץ טוב של מלח, להתפשט בשכבה אחת. מבשלים, מסובבים את החניתות מדי פעם, עד שהן חומות זהובות בנקודות ורגישות אבל עדיין נמרצות, בערך 6 דקות. תן אחד החניתות לסחוט—זה צריך לתת רק קצת; זה לא צריך להרגיש או מוצק מאוד או רגשני.רק דקה לפני שהם מסיימים, מפזרים את הבזיליקום על האספרגוס וטפטוף על עוד קצת שמן זית. להעיף את החניתות עם מלקחיים ולשחק עם בזיליקום קצת, נותן לו זמן נגד המחבת החמה ולאחר מכן נע אותו בחזרה על האספרגוס. זה נחמד אם זה נהיה קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
תוריד את החום ותן לאספרגוס לסיים את הבישול בעדינות בחום של המחבת, תוך ערבוב מדי פעם ואז ופיזור קצת יותר מלח ואולי טיפה של מיץ לימון, אם אתה רוצה, רק עד שאתה יכול להרים חנית מבלי לשרוף את האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מגישים את האספרגוס על מגש עם פודינג, פרושוטו, ושמן זית-מקווקו לחם קלוי או בגריל לצד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
אחוז שומןאחוז שומן