אפוי תרד Kofta
אפוי תרד Koftan נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם בצל, תרד, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו קציצות קפה אפויות קלות עם רוטב טחינה, לאוקי kofta, איך לעשות לאוקי kofta / לאוקי kofta קארי, ו כרוב kofta, איך לעשות kofta כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף את התרד ואת blanch לרגע אחד, או רק עד נבול.
שים את התרד יחד עם טופו, שמרים תזונתיים, מיץ לימון ומלח למעבד מזון ולעבד עד מתפורר. תניח בצד. לרסס מחבת גדולה עם שמן קנולה ולהביא אותו לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את זרעי הכמון וטוסט למשך דקה אחת.
מוסיף את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ו מוקפץ עד הבצלים רכים, על 3 דקות.
מוסיפים את גארם מסאלה, מערבבים ומוסיפים מיד את תפוחי האדמה ואת תערובת התרד. לבשל, לערבב, במשך 3 דקות נוספות.
הסר מהחום והכפית לקערה גדולה.
מוסיפים את קמח החומוס ומערבבים היטב. אפשר להתקרר עד קל להתמודד. צורה לכ -20 כדורים, כ 1 אינץ ' בקוטר. (אל תדאג לגבי מקבל אותם מושלם; הם באופן טבעי לשטח כמה במהלך האפייה.)
מניחים על גיליון עוגיות משומן או מחצלת אפיית סיליקון: מחממים תנור ל 232°.
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן להפוך את kofta.
אופים במשך 10 דקות נוספות ולהסתובב שוב.
אופים במשך 10 דקות נוספות או עד שכל הצדדים משחימים קלות.
מגישים עם רוטב יוגורט מלפפון סויה (להלן), מעוטר עגבניות, בצל אדום, פלפלים חריפים צ ' ילה. זה עושה מלית טעים לחם פיתה מחיטה מלאה או chapatis.