אפונה בסגנון של טוסקנה: Piselli alla Toscana
אם יש לך פתיתי צ'ילי, עלי נענע, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו Seppie coi piselli alla romana (Squid And Peas בסגנון רומי), פולו פריטו אלה טוסקנה (עוף מטוגן בסגנון טוסקני), ו אפונה עם חזיר: פיזלי אל פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט גדולה מחממים את השמן עד לעישון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את הסוכר, פתיתי צ ' ילי ועגבניות ומבשלים עד ראסטי מחפש 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד רך מאוד, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר מעוטר עלים מנטה.