אפונה מוקרם עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפונה מוקרם עם בייקון. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. לכו לחנות ותביאו בייקון, קמח, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . , שהוא מוצק. נסו אפונה מוקרם, אפונה מוקרם ותפוחי אדמה, ו תירס מוקרם עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
הסר מן המחבת, בייקון להתפורר, ושמורה.
מערבבים אפונה לתוך שומן חזיר עזב במחבת. מבשלים על אש נמוכה עד אפונה חמים. מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה.
יוצקים חלב התאדה מקציפים עד חלקה. מערבבים תערובת חלב לתוך אפונה; מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם דרך מעובה. מערבבים בבייקון.