אפונה שלג + זרעי שומשום ווסאבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אפונה שלג + זרעי שומשום ווסאבי. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, אפונה שלג, צנוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. נסו אפונה שלג עם שומשום, אפונה שלג סגול עם גרעיני חמניות, ו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מחרוזת חיצונית אפונה שלג; לעשות חריץ בקצה העליון של כל אחד, ולפתוח בעדינות (לא למשוך בנפרד). בקערה קטנה, לשלב קצפת גבינת שמנת צ ' ייב ופלפל שחור טחון טרי, ערבוב היטב; כפית לתוך שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה. חותכים את 1 פינת התיק; תערובת גבינת שמנת צינור לתוך אפונה שלג.
מניחים 2-3 פרוסות צנון דקות לתוך תערובת גבינת שמנת; מפזרים זרעי שומשום ווסאבי.