ארוז קון פולו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 1049 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מלח, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו ארוז קון פולו, ארוז קון פולו, ו ארוז קון פולו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העוף, הבצל הרבעוני, 1 כוס מרק עוף, בירה, אדובו טעים, רוטב ווסטרשייר, 1/2 מהכוסברה והשום בסיר גדול או במחבת על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את העוף לצלחת ומניחים בצד להתקרר; פעם אחת מגניב לגרוס ולהניח בצד. מסננים את המרק לקערה דרך מסננת רשת דקה שמשליכה את נתחי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
יוצקים את המרק לכוס מדידה ומוסיפים מים להכנת 4 כוסות נוזלים. מחזירים אותו לסיר או למחבת ומוסיפים את האורז, האפונה, הגזר, השעועית הירוקה, הקטשופ והמלח. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
דגני קריפיקס, מרוסקים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
1/4 כוס מנגו מחית
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
נותנים לנוזל להתאדות ממש מתחת לרמת האורז, כ -10 דקות, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך ומבושל לחלוטין, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
6
מוסיפים את הפלפלים ואת יתרת הבצל הפרוס ומבשלים עד שהם רכים, 8 דקות. קרסו את בשר העוף המבושל תוך השלכת העור והעצמות, והוסיפו את העוף לירקות. מבשלים עד שהוא מחומם דרך, 2 עד 3 דקות. מקציפים את האורז במזלג ומוסיפים את העוף והירקות לתערובת האורז. מערבבים פנימה את הזיתים, מפזרים את יתרת הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
שלב את כל החומרים הנמדדים בצנצנת זכוכית קטנה עם מכסה אטום ונער לתערובת. חנות במקום קריר ויבש עד 2 שבועות.