תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: תבשיל פוזולי אדום עם עוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 404 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלחי ליים, מלח כשר, הומיני ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו ארוחת ערב הלילה: נזיד בקר צרוב מהיר סצ'ואן, ארוחת ערב הלילה: חומוס בסגנון מורי ותרד תבשיל, ו ארוחת ערב: נזיד שעועית לבנה מהיר עם Chard שוויצרי ו Toma (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקומקום בינוני, לשלב את העוף, hominy, מרק, ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות עד שהעוף רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
Hominy
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר את חתיכות העוף כדי לקרר על צלחת, ולאחר מכן להפריד את הבשר מן העצמות, העור, והסחוס. בערך לקצוץ את הבשר ולזרוק את השאר. שמור את העוף לח בקערה קטנה עם חלק מרק חם שפכו על זה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
בינתיים, מחממים מחבת מחבת או ברזל יצוק ללא שמן על אש בינונית נמוכה ומוסיפים את צ ' ילי מיובש, שן שום ובצל. מבשלים, הופכים מאוקסים, עד שהם רכים ומשחימים. תיזהר לא לשרוף את צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מעבירים לקערה ומכסים במים רותחים כדי לשחזר את הצ ' ילי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
להעביר את תערובת צ ' ילה ושריית מים לבלנדר, מחית, ולהוסיף למרק (לעשות את זה קצת אחר מעט כדי לשלוט על spiciness). מבשלים הכל יחד לפחות 20 דקות. כאשר הטעם מפותח, מוסיפים את בשר העוף למרק ומבשלים עוד כמה דקות.