ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק, תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, בצל ירוק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פריטטה תפוחי אדמה וקייל, ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה, ו תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה.
הוראות
במחבת ברזל או מחבת בטוחה בתנור, יוצקים 2 כפות של שמן זית ולהפוך את החום בינוני.
מוסיפים את החלקים הלבנים הקצוצים של הבצל הירוק והשום.
לטגן במשך 2 דקות עד שהתרכך.
מוסיפים את תפוחי האדמה לקוביות, הופכים את החום בינוני נמוך ומבשלים עד רך, על 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את גרעיני התירס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 דקה אם התירס קפוא ו -3 דקות אם טרי.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלקים ירוקים של בצל ירוק ומוצרלה.
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה, ומערבבים עד בשילוב טוב. מחק את המחבת.
יוצקים את הכף האחרונה של השמן לתוך המחבת עכשיו נקי. סובב את החום לגובה בינוני. לזרוק בתערובת הביצה ומבשלים 6 דקות, רועד את המחבת כל 1 דקה בערך כדי לשמור על זה מלהידבק.
לאחר מכן מניחים את המחבת מתחת לטוחן ומבשלים 2 עד 3 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב.
הסר מן המטגן, להחליק על צלחת. מתבלים במלח ופלפל, חותכים כמו עוגה, ואוכלים.