ארפאס לה דל גאטו
Arepas la del Gato עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 329 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לך קמח תירס חרינה, מלח, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארפות בסגנון ונצואלה עם חזיר משך (Arpas Rumberas), Aarpas de Yuca (Cassavan Arepas), ו Cayeye And Cabeza de Gato (קולומביאני מחית ירוק Plantain).
הוראות
חום על ½ שמן צמחי אינץ ' במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את פרוסות plantain עד חום זהוב משני הצדדים. בערך 5 דקות.מניחים בצד על צלחת מרופדת מגבת נייר לייבוש.
מניחים שתי כוסות קמח תירס בקערת ערבוב.
מוסיפים קמצוץ מלח ומערבבים עם ידיים יבשות ונקיות.
יוצקים את המים על קמח, לערבב היטב. ברגע שהתערובת קרירה מספיק כדי לטפל ללוש יחד את הקמח והמים עד שהתערובת מעורבבת היטב ואין גושים מגורענים.אם הבצק הוא רטוב מדי ומקלות על האצבעות להוסיף יותר קמח. אם זה יבש מדי להוסיף מים. הבצק המושלם צריך להתגלגל בקלות לתוך כדור גדול בלי פיצוח.מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות לגלגל אותם לכדורים. ואז ללטף אותו ולהפוך אותו בידיים שלך עד שלה על חצי אינץ 'עבה על 3-4 אינץ' על פני. זה צריך להיות הצורה המעופפת הקלאסית עכשיו. חזור עם כדורים שנותרו.
תן לדיסקי הבצק לנוח כ -20 דקות.
מחממים מעט שמן במחבת או במחבת כבדה וכאשר חם להוסיף את הארפס, רבים ככל שיתאימו בנוחות במחבת. הרעיון הוא לתת את arepas חיצוני פריך ("una קארה", פשוטו כמשמעו פנים, כמו שאומרים בוונצואלה) אז לא להפוך את החום גבוה מדי. כאשר הם חום בצד אחד להפוך אותם. התהליך כולו לא צריך לקחת יותר מ 10 דקות.מחממים תנור ל 250 מעלות.
מניחים ארפות על מגש אפייה בחלק העליון של התנור, ולאחר מכן מנמיכים את החום ל 20
אופים 15 עד 20 דקות. הם צריכים להישמע חלולים כאשר טפח עם סכין כאשר הם נעשים.
תן להם להתקרר כמה דקות ולאחר מכן לבצע חתך לאורך הקצה החיצוני של כל arepa. הטריק הוא לחתוך דרך האמצע אבל לא ללכת עד הסוף-ואז לפתוח אותו כמו כיס למילוי. ממלאים עם בננות מטוגנות, פרוסות גבינה ואבוקדו.