קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

ארפאס לה דל גאטו

ארפאס לה דל גאטו
Arepas la del Gato עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 329 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לך קמח תירס חרינה, מלח, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארפות בסגנון ונצואלה עם חזיר משך (Arpas Rumberas), Aarpas de Yuca (Cassavan Arepas), ו Cayeye And Cabeza de Gato (קולומביאני מחית ירוק Plantain).

הוראות

1
חום על ½ שמן צמחי אינץ ' במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את פרוסות plantain עד חום זהוב משני הצדדים. בערך 5 דקות.מניחים בצד על צלחת מרופדת מגבת נייר לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מניחים שתי כוסות קמח תירס בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
3
מוסיפים קמצוץ מלח ומערבבים עם ידיים יבשות ונקיות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
4
יוצקים את המים על קמח, לערבב היטב. ברגע שהתערובת קרירה מספיק כדי לטפל ללוש יחד את הקמח והמים עד שהתערובת מעורבבת היטב ואין גושים מגורענים.אם הבצק הוא רטוב מדי ומקלות על האצבעות להוסיף יותר קמח. אם זה יבש מדי להוסיף מים. הבצק המושלם צריך להתגלגל בקלות לתוך כדור גדול בלי פיצוח.מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות לגלגל אותם לכדורים. ואז ללטף אותו ולהפוך אותו בידיים שלך עד שלה על חצי אינץ 'עבה על 3-4 אינץ' על פני. זה צריך להיות הצורה המעופפת הקלאסית עכשיו. חזור עם כדורים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
תן לדיסקי הבצק לנוח כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
6
מחממים מעט שמן במחבת או במחבת כבדה וכאשר חם להוסיף את הארפס, רבים ככל שיתאימו בנוחות במחבת. הרעיון הוא לתת את arepas חיצוני פריך ("una קארה", פשוטו כמשמעו פנים, כמו שאומרים בוונצואלה) אז לא להפוך את החום גבוה מדי. כאשר הם חום בצד אחד להפוך אותם. התהליך כולו לא צריך לקחת יותר מ 10 דקות.מחממים תנור ל 250 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
7
מניחים ארפות על מגש אפייה בחלק העליון של התנור, ולאחר מכן מנמיכים את החום ל 20
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדוםצבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדום
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
8
אופים 15 עד 20 דקות. הם צריכים להישמע חלולים כאשר טפח עם סכין כאשר הם נעשים.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
תן להם להתקרר כמה דקות ולאחר מכן לבצע חתך לאורך הקצה החיצוני של כל arepa. הטריק הוא לחתוך דרך האמצע אבל לא ללכת עד הסוף-ואז לפתוח אותו כמו כיס למילוי. ממלאים עם בננות מטוגנות, פרוסות גבינה ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה