קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בוריטו נקניק וביצה

בוריטו נקניק וביצה
בוריטו נקניק וביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבוקדו, ביצים, טורטיות קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 52%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: בוריטו נקניק וביצה, ביצה ונקניק ארוחת בוקר בוריטו, ו ביצים מקושקשות ונקניק ארוחת בוקר בוריטו ועוד 5 שניות לקפל וללכת.

הוראות

1
שלב 4 מרכיבים ראשונים בקערה; מפזרים 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור. לזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ממיסים חמאה במחבת טפלון בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שום ונקניק למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהנקניק שחום, תוך ערבוב להתפורר. מערבבים פנימה ביצים; מפזרים 1/8 כפית מלח שנותרה ו 1/8 כפית פלפל. מבשלים לעקביות רצויה, תוך ערבוב לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שוםשום
פלפלפלפל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסירים מהאש.
5
מחממים טורטיות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
6
מניחים טורטיה 1 על כל אחת מ -4 הצלחות. מחלקים שעועית באופן שווה בין טורטיות, מתפשט לשכבה דקה, משאיר גבול 1/4 אינץ'. מחלקים את תערובת הביצים באופן שווה בין הטורטיות; למעלה עם תערובת צנון ופרוסות צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
צנוןצנון
שעועיתשעועית
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ביצהביצה
7
מגלגלים כל אופנת ג ' לי-רול בוריטו.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
8
מפזרים 1 כף בצל ירוק על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק

מרכיבים

11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדראבוקדו בשל, קצוץאבוקדו בשל, קצוץ01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון טרי, מחולקפלפל שחור טחון טרי, מחולק21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)425(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שעועית פינטו אורגנית, שטופה, סחוטה, ופירהשעועית פינטו אורגנית, שטופה, סחוטה, ופירה6largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות48-inchs(8 אינץ') טורטיות קמח מחיטה מלאה(8 אינץ') טורטיות קמח מחיטה מלאה4שיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדק אנכית פרוס בצל אדוםדק אנכית פרוס בצל אדום57(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)נקניק חזיר דל שומןנקניק חזיר דל שומן796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנון פרוס דקצנון פרוס דק1סראנו צ'ילה, פרוס דקסראנו צ'ילה, פרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, ורוזתי נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
צבע אדום עמוק עדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, ליקריץ עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, עדין ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כמו ארנב, חזיר או שליו, כמו גם עם דגים שומניים ורכיכות בתכשירים קלים ועדינים. גם פארס היטב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.
צבע אדום עמוק עדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, ליקריץ עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, עדין ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כמו ארנב, חזיר או שליו, כמו גם עם דגים שומניים ורכיכות בתכשירים קלים ועדינים. גם פארס היטב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.
Delicate deep red color. The nose presents concentrated aromas of strawberries and raspberries. The palate offers a refined texture and complex flavors of cherries, raspberries, licorice with a notable structure. Feels so lush, fine and delicate.This very versatile wine pairs well with white meats such as rabbit, pork, or quail as well as with fatty fish and shellfish in light and delicate preparations. Also fares well with Asian dishes such as stir-fries and mild curries.