קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

בורשט סלק קלוי

בורשט סלק קלוי
בורשט סלק קלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המרק שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 239 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. גשו לסופר וקנו דבש, תפוח סבתא סמית, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: בורש בורשט סלק קלוי, ארוחת ערב הערב: סלק קלוי בורשט תפוחי אדמה, ו בורשט סלק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
לשפשף את הסלק ולשים אותם על פיסת נייר אלומיניום גדולה; מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים 3 ענפי טימין ומזלפים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים עד סלק הם רכים, על 1 שעה. הניחו בצד. כאשר הסלק קריר מספיק לטיפול אך עדיין חם, החלק את קליפתם וקוצץ אותם לגושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
4
בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית, מוסיפים את 3 כפות שמן הזית הנותרות. מכניסים את הבצל, הגזר, השום ושאר 3 ענפי הטימין ומבשלים עד שהם מתרככים ורק מתחילים לצבוע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6
הסר את ענפי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
7
מכניסים את הסלק הקצוץ לבלנדר ומוסיפים את הירקות המבושלים ואת רוב הציר. מערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים עוד ציר אם המחית סמיכה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את החומץ והדבש; מתבלים במלח ופלפל. מערבבים שוב כדי לשלב טעמים. ניתן להגיש בורשט חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בורשטבורשט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
9
כדי להפוך את לקשט, מגררים את התפוח על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ומערבבים בשמיר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
10
מגישים בקערות, מעוטרות בבובה גדולה של שמנת חמוצה ומעליהן תערובת התפוחים והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לשימור,לשימור,
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק