קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות17
מגזין

בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה

בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה
המתכון בייקון אירי מסורתי, כרוב, רוטב פטרוזיליה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתאבן זה יש 550 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בייקון אירי, תפוחי אדמה זהב יוקון, כרוב סבוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, בייקון רותח עם רוטב פטרוזיליה מהשולחן האירי שלי, ו בייקון אירי וכרוב עם רוטב חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר בייקון מ סיר; מסננים כרוב ולהעביר קערה גדולה או צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חמאה ועונה עם פלפל; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים בייקון וכרוב עם רוטב פטרוזיליה ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך