אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ארוחה בבוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים בנדיקט. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח כשר, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 שעות ו -55 דקות. מתכונים דומים: ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8 (3 3/4 אינץ 'קוטר על ידי 2 אינץ' גבוה) פחיות עם צמרות ותחתונים הוסרו או 8 טבעות מאפין אנגלית
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח
3
שלב את הקמח, החלב היבש ללא שומן, הסוכר, השמרים והמלח בקערת מערבל המעמד.
מערבבים על נמוך למשך 10 שניות באמצעות חיבור ההנעה.
5
שים את המים ואת קיצור במיכל מיקרוגל וחום ל 120 עד 130 מעלות פרנהייט, כ 2 דקות. מערבבים עד שהקיצור נמס היטב.
מרכיבים שתצטרך
סחלבים ואמנונים אכילים ועלי נענע טריים, לא חובה
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
6
מוסיפים את תערובת המים לחומרים היבשים ומערבבים במהירות בינונית עד לאיחוד טוב, ועוצרים לגרד את הקערה באמצע הערבוב, כ -3 דקות. מכסים את הקערה בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
1 כף תמצית וניל שקופה או מים
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
7
מוציאים את הבצק מהמקרר, חושפים ומערבבים במהירות בינונית, בעזרת חיבור ההנעה, למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
8
מקם את 8 הפחיות על תבנית של חצי גיליון ורסס בנדיבות את הטבעות והתבנית בתרסיס נון סטיק.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
9
מפזרים 1/2 כפית שיבולת שועל בתחתית כל טבעת. גורפים את הבצק, בעזרת כדור גלידה או צלחת של 2 אונקיות, לטבעות ומחלקים את הבצק באופן שווה בין הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמין במעבר החטיפים של השוק
זנים מעורבים של פטריות טריות
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
10
מפזרים כל חלק עליון עם 1/2 כפית שיבולת שועל. מכסים בקלף ומניחים לשבת במקום חמים למשך 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
12
השאירו את הקלף במקום והניחו עליו תבנית גיליון שנייה.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
13
אופים 20 דקות ואז מסירים את תבנית חצי הסדין העליונה. ממשיכים לאפות עד שהמאפינס מגיעים לטמפרטורה פנימית של 210 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, ומשחימים קלות, בערך 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
14
מוציאים את התבנית כשהמאפינס עדיין בטבעות, למתלה קירור למשך 10 דקות. החלק סכין סביב היקף הטבעת כדי להשתחרר. מגניב לחלוטין לפני פיצול עם מזלג. להגשה, טוסט מתחת לצלייה למשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 ממתק צ'אקלס צהוב
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
16
להוסיף 4 ליטרים של מים או מספיק כדי לכסות את כוסות על ידי לפחות 1/4-אינץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
17
מוסיפים את החומץ והמלח למים ומניחים את המחבת על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סלט גויה ותיבול ירקות
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
18
מחממים רק עד שהמים מתחילים לרתוח והכוסות מקשקשות על תחתית התבנית, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
19
התאם את החום לשמירה על טמפרטורת מים של 205 מעלות פרנהייט מחוץ לכוסות. שוברים את הביצים, 1 בכל פעם, לכוס פודינג או מצקת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מצקת
20
יוצקים את הביצים לאט לכל אחת מהכוסות, ומתזמנים אותן בהפרש של כ -10 שניות. מבשלים 5 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
מגישים מיד או מוציאים ביצים מכוסות ומעבירים לאמבט קרח להפסקת הבישול. מכניסים למקרר עד 6 שעות באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
22
לחימום מחדש מביאים מים לרתיחה, מכבים את האש ומוסיפים את הביצים. המתן 1 עד 2 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
23
להקציף יחד את החלמונים, מים, מלח 1/4 כפית של קאיין בתוך רוטב 2 ליטר עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
24
מניחים את הרוטב על אש נמוכה ומקציפים במרץ, מעבירים את התבנית לסירוגין את האש כל 10 עד 15 שניות, ומביאים את התערובת ל -140 עד 145 מעלות צלזיוס, על מדחום לקריאה מיידית, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
25
מוסיפים 1 חתיכת חמאה בכל פעם, כל 30 שניות, תוך הקצפה מתמדת והזזת הרוטב על האש ומחוצה לה. שמרו על טמפרטורה סביב 120 עד 130 מעלות פרנהייט לאורך שארית תהליך הבישול. לאחר שנוספו מחצית מהחמאה, או 8 חתיכות, הוסיפו 1 כף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ירקות יבש
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
26
מוסיפים את 8 חתיכות החמאה הנותרות, 1 בכל פעם, כל 30 שניות, תוך כדי המשך להזיז את הרוטב לסירוגין על האש ושמירה על 120 עד 130 מעלות צלזיוס.לאחר הוספת חתיכת החמאה האחרונה, הוסיפו את יתרת 1 כף מיץ הלימון, את יתרת 1/4 כפית הקאיין, ואת הסוכר והקציפו למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ירקות יבש
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
20 פרוסות זוקיני דקות
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
27
טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון, לפי הצורך. עבור מיד תרמוס קצר, רחב פה להחזיק עד 2 שעות. מחממים מחדש על אש נמוכה למשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ירקות יבש
1
שים את הבייקון הקנדי הג 'וליאני בתבנית מטגן בגודל 10 אינץ' על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לחימום ומתחילים להשחים קלות בקצוות, כ -4 עד 5 דקות. מכבים את האש, אך משאירים את הבייקון בתבנית כדי להתחמם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדי
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
עבור כל מנה, לשים 2 בובות קטנות של הולנדייז על צלחת ולהגדיר 1/2 מאפין אנגלי על גבי כל בובה. שמים כמות קטנה של בייקון קנדי מעל כל חצי ומעליהם 1 ביצה עלומה חמה ומזלפים הולנדייז. חזור על הפעולה עם שאר החומרים והגיש מיד.