זה מושלם עבור חג ההודיה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו שעועית ירוקה בסגנון דרומי, שעועית ירוקה בסגנון דרומי, ו שעועית ירוקה בריאה בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המים בסיר גדול, ומערבבים את השעועית הירוקה, שוק חזיר, בצל, שום וחומץ. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
להפחית את החום נמוך, ומבשלים 4 שעות.
3
הסר את שוק החזיר, לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות. להחזיר בשר לשעועית, ולהגיש.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.