בצל אדום מקורמל, טארט פטה ובייקון
מנה אחת מכילה 787 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עלי טימין, בצל, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו טארט בצל ובייקון מקורמל, טארט בצל מקורמל, ו טארט בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 220 מעלות צלזיוס / 200מאוורר.שלב 2: במחבת מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד לריכוך, מגבירים את האש ומוסיפים את החומץ הבלסמי, הסוכר, הטימין, המלח, הפלפל והבייקון, מטגנים 5 דקות ומניחים בצד להתקרר.שלב 3: לפרוש את מאפה גיליון וציון קו 1 סנטימטר מהקצה סביב הצדדים. דוקרים את הבסיס במזלג.שלב 4: כף את תערובת הבצל והבייקון שהתקררה מעל הבסיס, תוך שמירה על הקו הבקיע, ואז החלק העליון עם הפטה.
אופים בתנור במשך 15 דקות. פיזרתי מעל כמה עלי בזיליקום קרועים בסוף כדי להוסיף קצת צבע.