לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בצל ופלפלים מוקפצים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חומץ שרי, פלפלים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. נסו פלפלים מוקפצים ובצל, ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל, ו חזיר ללא עצמות פרמזן עם פלפלים מוקפצים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הבצלים לשניים ואז פורסים אותם לחצי סיבובים בעובי 1/8 אינץ'. (יהיו לך כ -10 כוסות בצל.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
2
מחממים את שמן הזית במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
3
מוסיפים את הבצל ומקפיצים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הפלפלים, השום, החומץ, רסק העגבניות, פתיתי הפלפל, המלח והפלפל וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות.