בצל מקורמל עם מלית פנקטה ורוזמרין
בצל מקורמל עם מלית פנצ'טאן ורוזמרין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 176 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם חמאה, עלי רוזמרין, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פוקצ'ה רוזמרין מלית עם פנקטה, בצל מקורמל ופיצה פנצ'טה פריכה, ו פונטינה, בצל מקורמל ופיצת פנקטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחממים את החמאה בסיר של 3 ליטר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 15 דקות או עד להשחמה טובה, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים את הפנצ 'טה, השום, הסלרי והרוזמרין בסיר ומבשלים עד שהפנצ' טה משחימה היטב, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה את המרק והשרי ומחממים לרתיחה.
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות. כף את תערובת המלית לתבשיל 3 ליטר משומן. מכסים את הקדרה.
אופים במשך 30 דקות או עד תערובת המילוי חם.