המתכון בקלאוון מוכן בערך 3 שעות ו-40 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מזרח התיכון. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 21 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, סוכר, מאפה פילו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל -30
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
קוצצים פיסטוקים במעבד מזון כמה שניות עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים אגוזי מלך, 2/3 כוס סוכר וקינמון, ומעבדים עד למרקם הארוחה הגסה; דופק את כל הגושים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
אגוזי מלך
סוכר
4
התאם קלות יריעת פילו 1 בתחתית תבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'; חתוך את פילו כך שיתאים, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מברישים היטב בחמאה מומסת. התאימו 7 יריעות פילו נוספות לכלי, והברישו כל שכבה היטב בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילו
חמאה
6
מפזרים תערובת אגוזים נדיבה של 1/3 כוס מעל פילו.
7
מוסיפים עוד 2 יריעות פילו, מברישים כל אחת בחמאה מומסת, ואז עוד 1/3 כוס תערובת אגוזים. המשך בשכבות תערובת פילו ואגוזים, הברש כל יריעה בחמאה, עד לשימוש בכל תערובת האגוזים. למעלה עם סדינים פילו הנותרים, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילו
חמאה
8
מקום בקלאווה במקפיא 10 דקות. (זה מקל על החיתוך.)
9
פורסים בקלאווה בתבנית בצורת יהלום ברוחב 2 אינץ'. (בשלב זה, בקלאווה עשוי להיות קפוא: לעטוף מחבת עם כבד החובה אלומיניום רדיד, תווית ותאריך, ולהקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
10
הגדר תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי, והניח מחבת מים רדודה על המדף שמתחת.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
11
אופים ב 300 במשך 2 שעות ו 10 דקות או עד חום זהוב. (
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
אופים בקלאווה קפואה, לא מכוסה, באותו אופן ב 300 במשך 2 1/2 עד 3 שעות או עד חום זהוב.)
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
שלב את יתרת 2/3 כוס סוכר, 2 כוסות מים, דבש ומיץ לימון בסיר גדול וכבד. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, ללא כיסוי, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
דבש
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מעבירים לכוס מדידה של 1 ליטר, ומצננים לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
15
טפטוף סירופ באופן שווה מעל בקלאווה. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים לעמוד לילה לפני ההגשה.