קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בקלאווה

בקלאווה
המתכון בקלאוון מוכן בערך 3 שעות ו-40 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מזרח התיכון. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 21 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, סוכר, מאפה פילו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קוצצים פיסטוקים במעבד מזון כמה שניות עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים אגוזי מלך, 2/3 כוס סוכר וקינמון, ומעבדים עד למרקם הארוחה הגסה; דופק את כל הגושים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
סוכרסוכר
4
התאם קלות יריעת פילו 1 בתחתית תבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'; חתוך את פילו כך שיתאים, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מברישים היטב בחמאה מומסת. התאימו 7 יריעות פילו נוספות לכלי, והברישו כל שכבה היטב בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
6
מפזרים תערובת אגוזים נדיבה של 1/3 כוס מעל פילו.
7
מוסיפים עוד 2 יריעות פילו, מברישים כל אחת בחמאה מומסת, ואז עוד 1/3 כוס תערובת אגוזים. המשך בשכבות תערובת פילו ואגוזים, הברש כל יריעה בחמאה, עד לשימוש בכל תערובת האגוזים. למעלה עם סדינים פילו הנותרים, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
8
מקום בקלאווה במקפיא 10 דקות. (זה מקל על החיתוך.)
9
פורסים בקלאווה בתבנית בצורת יהלום ברוחב 2 אינץ'. (בשלב זה, בקלאווה עשוי להיות קפוא: לעטוף מחבת עם כבד החובה אלומיניום רדיד, תווית ותאריך, ולהקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
10
הגדר תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי, והניח מחבת מים רדודה על המדף שמתחת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
אופים ב 300 במשך 2 שעות ו 10 דקות או עד חום זהוב. (
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
אופים בקלאווה קפואה, לא מכוסה, באותו אופן ב 300 במשך 2 1/2 עד 3 שעות או עד חום זהוב.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
שלב את יתרת 2/3 כוס סוכר, 2 כוסות מים, דבש ומיץ לימון בסיר גדול וכבד. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, ללא כיסוי, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
דבשדבש
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
מעבירים לכוס מדידה של 1 ליטר, ומצננים לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
15
טפטוף סירופ באופן שווה מעל בקלאווה. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים לעמוד לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום