בקלה מתכון עם Salsan הים תיכוני מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 313 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לך לקישוט: גבעולים בזיליקום, צלפים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו סלסה ים תיכונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה מערבבים יחד זיתים, עגבניות, שאלוט,בזיליקום ג ' וליאן, צלפים, גרידה, מיץ לימון, ושמן 1 כף כדי להפוך סלסה ועונה עם פלפל שחור טחון טרי ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בקלה העונה עם מלח. במחבת לא מקל חום שנותר שמן כף על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעושן ומבשל בקלה על 4 דקות בכל צד, או עד הזהב וחזר דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.