קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

בקר גדול בעוגת יין אדום

בקר גדול בעוגת יין אדום
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו סטייק, ביצה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מאנישביץ עוגות יין אדומות {בגידה גדולה!# Hamiltonbeach, טאקו בשר עם בצל אדום כבוש (צלחות קטנות, טעם גדול), ו תבשיל בקר ביין אדום.

הוראות

1
אם יש לך זמן, מניחים את הבשר בקערה גדולה עם עשבי תיבול וכוכב אניס ומתבלים היטב עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
יוצקים את כל היין, מכסים בסרט נצמד ומצננים עד 24 שעות. למחרת לשבת מסננת על קערה אחרת ולנקז את הבשר היטב. בחר את עשבי תיבול וכוכב אניס ולהניח בצד. אם אין לך זמן פשוט להתחיל עם כל החומרים מוכנים ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז 3 -
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מחממים רסס של שמן בתבשיל גדול עד חם מאוד ואז מחממים את הבשר היטב בקבוצות. עבור כל אצווה, לחמם יותר שמן וחום במשך כ 10 דקות לפני העברה לצלחת ולחזור על התהליך. כאשר כל הבשר נעשה מוסיפים את הירקות ומבשלים במשך 5 דקות עד שמתחילים לצבוע ואז מוסיפים את עשבי התיבול ואת כוכב אניס ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
5
מפזרים סוכר על הירקות, ואז לפזר על הקמח ומערבבים יחד. מבשלים כמה דקות עד שמתחילים להשחים, מערבבים את העגבניות הטהורות ואז שופכים על היין, מגרדים את תחתית המחבת עם הכף. טיפ בבשר וכל מיצים ואז להתפורר בקוביות המניות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
יוצקים מספיק מים רותחים מהקומקום כדי לכסות את הבשר והירקות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים הכל לרתיחה, מערבבים היטב, מכסים ומניחים בתנור במשך 2 1/2 שעות עד שהבשר ממש רך. זה יכול להיעשות עד 3 ימים מראש ומקורר עד מוכן לעשות את העוגה או קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
כדי להפוך את העוגה תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
להטות את המילוי לתוך עוגה 2 ליטר או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מגלגלים את המאפה על משטח מקומח קלות כדי להתאים את צלחת העוגה עם בליטה קלה וילון על הצלחת. Crimp הקצוות אם אתה מסוגל לתקוע כמה חורי קיטור קטנים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
10
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ומפזרים מלח ים קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
אופים במשך 30 דקות עד חום זהוב. זה הולך טוב עם מחית שעועית ירוקה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור