קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

ברוסקטה וגבינה ממולאים-חזה עוף

ברוסקטה וגבינה ממולאים-חזה עוף
ברוסקטה וגבינה ממולאת-חזה עוף יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חזה עוף, גבינת מוצרלה, פלפל קלוי חתימה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ברוסקטה וגבינה ממולאים-חזה עוף, חזה עוף ממולא ברוסקטה וגבינה, ו חזה עוף ממולא חזיר וגבינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים עגבניות, 1/2 כוס גבינה ובזיליקום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מוסיפים תערובת מלית; מערבבים רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
4
מניחים 2 חזה עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. פאונד עם פטיש בשר או בצד של פחית כבדה עד עוף הוא 1/4 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
להסיר מתיק; מקום, למעלה-הצדדים למטה, על חיתוך לוח. חזור על הפעולה עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מורחים עוף בתערובת מלית. החל מ 1 קצה צר, בחוזקה להפשיל כל שד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מניחים, דפנות התפר כלפי מטה, בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מזלפים רוטב.
9
אופים 40 דקות או עד לסיום העוף (170 מעלות פרנהייט).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מפזרים גבינה שנותרה; אופים 5 דקות או עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקפוסאלדו קיאנטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קאפוסאלדו קיאנטי
קאפוסאלדו קיאנטי
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה