ברי נפוליאון עם עטיפות וונטון מסוכרות
המתכון ברי נפוליאון עם עטיפות וונטון מסוכרים יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בערך 15 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר ממתקים, מנטה לקשט, פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו נפוליאון תות עם עטיפות וונטון מסוכרות, אפרסק נפוליאון עם עטיפות וונטון מסוכרות {ספר הבישול של החודש }, ו שרימפס בעטיפות וונטון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות פ.מעיל גיליון אפייה גדול עם תרסיס בישול.
מסדרים עטיפות וונטון על נייר אפייה מוכן ומרססים את המשטח בתרסיס בישול.
מפזרים סוכר מעל וונטונים.
אופים 5 דקות, עד חום זהוב.
מוציאים את הוונטונים מהתנור ומסדרים 4 על מגש הגשה (או מנות קינוח אישיות). למעלה כל וונטון עם 2 כפות קצפת ציפוי ולאחר מכן 2 כפות פירות יער. למעלה עם מעטפת וונטון שנייה. חזור על שכבות (ציפוי מוקצף, פירות יער, עטיפת וונטון). מנפים סוכר קונדיטורים מעל השכבה העליונה.