ברי, ריבס, ופלפל ירוק קרוסטיני
צריך מתאבן צמחוני? ברי, ריבס, ופלפל ירוק קרוסטיני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2390 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 124 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך דבש, גבינת שמנת משולשת כגון חברת גבינת מרין rouge et noir טריפל קרם ברי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, ברי ופלפל אדום קרוסטיני, ו טורקיה ברי קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ריבס עם דבש בסיר בינוני על אש בינונית 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ריבס הוא רך מאוד רק מתחיל להתפרק. מחממים תנור ל 35
הסר מחבת מחום ולהוסיף חומץ ופלפל; תן לשבת בטמפרטורת החדר (כך טעמים להתיך) לפחות 1 שעה.
פרוס באגט בינתיים באלכסון לתוך 1/2-in.- פרוסות עבות כדי להפוך את פרוסות לשים על תבנית אפייה, מברשת צד אחד עם שמן, ואופים עד חום זהוב, על 15 דקות.
חותכים גבינה ל 26 פרוסות עבות, כל אחד על כל עוד פרוסת באגט.
כפית כפית 1 כף. תערובת ריבס על כל פרוסת בגט. מעל כל אחד עם פרוסת גבינה (או שתי חתיכות קטנות יותר) ומגישים מיד. או מגישים טוסטים, תוספות וגבינה בנפרד ולתת לאורחים להרכיב את crostini.
הפוך קדימה: טוסטים, עד 1 יום, מאוחסן אטום בטמפרטורת החדר; ציפוי ריבס, עד 1 יום, מכוסה ומקורר.