לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו בשר בקר מונגולי ובצל אביב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 477 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 282 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם סטייק אגף בקר, עמילן תירס, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כמו קינוח. זה מושלם עבור אביב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בשר בקר מונגולי ובצל אביב, פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל, ו בשר מונגולי.
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן צמחי בסיר על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את השום והג ' ינג ' ר עד שהם משחררים את ניחוחם, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
שום
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
יוצקים פנימה את רוטב הסויה, המים והסוכר החום. מעלים את האש לבינונית-גבוהה, ומערבבים 4 דקות, עד שהסוכר נמס והרוטב רותח ומתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
רוטב סויה
רוטב
סוכר
מים
3
מוציאים את הרוטב מהחום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
4
מניחים את הבשר פרוס לתוך קערה, ומערבבים את הקורנפלור לתוך הבשר, ציפוי זה ביסודיות. הניחו לבשר בקר ועמילן התירס לשבת עד שרוב המיצים מהבשר נספגו בעמילן התירס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את השמן הצמחי במחבת או בווק עמוק עד 375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
6
מנערים עודף עמילן תירס מפרוסות הבקר, ומשליכים אותם לשמן החם, כמה בכל פעם. מערבבים בקצרה ומטגנים עד שהקצוות הופכים פריכים ומתחילים להשחים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בקר
שמן בישול
7
מוציאים את הבקר מהשמן בעזרת כף מחוררת גדולה, ומניחים להתנקז על מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
8
יוצקים את השמן מהמחבת או הווק, ומחזירים את התבנית לאש בינונית. מחזירים את פרוסות הבקר לתבנית, מערבבים מעט ויוצקים פנימה את הרוטב השמור. מערבבים פעם או פעמיים כדי לשלב, ומוסיפים את הבצל הירוק. הביאו את התערובת לרתיחה, ובשלו עד שהבצל התרכך והפך לירוק עז, כ -2 דקות.