בשר הודי עם סלט עגבניות טרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קציצות בשר טחון הודיות, סלט עגבניות ותירס טרי, ו סלט עגבניות ומלפפון טרי.
הוראות
במחבת לא דביקה, בצל מטוגן יבש וטחון על אש גבוהה עבור 2 דקות, לשבור את הבשר כמו שאתה הולך. מערבבים את אבקת קארי ועדשים, לשפוך במלאי, ואז בעוז ומבשלים במשך 10 דקות.
בעוד בשר טחון הוא בישול, קוביות העגבניות בערך לקצוץ את כוסברה, ולאחר מכן לערבב יחד בקערה קטנה.
שים את הנאנים בקצרה בטוסטר כדי להתחמם, ואז פופ אחד על כל צלחת. כף רבע מהטחון מעל כל נאן, ואז למעלה עם כפית של עגבניות טריות וסלט כוסברה.