בשר חזיר וכרוב כבוש גרמני
המתכון בשר חזיר גרמני צלוי & כרוב כבוש יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. לך לחנות ותביא קיצור, פירושקי, צלי חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו צלעות חזיר גרמניות טעימות וכרוב כבוש, צלי חזיר עם כרוב כבוש, ו צלי חזיר עם כרוב כבוש וקילבסה (מתכונים דומים).
הוראות
חום מתקצר במחבת מעל חום בינוני-גבוה. צלי חום מכל הצדדים; מניחים בבישול איטי.
מוסיפים כרוב כבוש, תפוחים ומיץ או מים; תערובת. מוסיפים בעדינות פירוגי כך שהם שקועים חלקית בכרוב הכרוב (כמו הטבחים הצלויים, יותר נוזל יכסה את פירוגי). לכסות ולבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 9 שעות.