בשר סצ'ואן אדום-Braised
בשר סצ'ואן אדום-Braised עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 691 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בקר שומני, רוטב סויה, כוסברה לקישוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Seichuan Braised Cod, Seichuan Braised Cod, ו לחיי חזיר מטוגנות סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבשר לחתיכות 1 עד 2 אינץ'.
חותכים את הבצל הירוק לתוך 2 או 3 חלקים אינץ'.
לחמם את אוי בסיר תבשיל על אש בינונית. כאשר הוא חם, להוסיף את רסק שעועית צ ' ילי ומערבבים במשך 30 שניות עד הדבק מתחיל להריח ריחני.
מוסיפים את המניה, בשר בקר, יין, זנגביל, בצל ירוק, רטבי סויה ותבלינים. מביאים את הנוזל לרתיחה; ואז להפוך את החום למטה בעדינות ומבשלים עד הבשר רך, על 1 1/2 עד 2 שעות.
כאשר הבשר כמעט נעשה בישול, לקלף את דייקון.
מוסיפים את הירקות לבשר, מוסיפים מים במידת הצורך, כך שהנוזל מכסה את כל הפריטים. המשך להתבשל עד רק במכרז.