קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
דיאטותללא לקטוז
מגזין

בשר צבי מאודה ופודינג פורט

בשר צבי מאודה ופודינג פורט
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש יין, בשר צבי מבושל - השתמשתי כתף, קצת שמן, ונמל. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: סטייק בשר צבי ברוטב פורט, פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, ו בשר צבי שנק ופודינג סויט פטריות ערמון.

הוראות

1
קודם כל, תכיני את המאפה.
2
שים את הקמח העלאת עצמי ומלח 1 כפית בקערה גדולה ומערבבים את הסואט.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
SuetSuet
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
הוסף 250 מ " ל מים קרים, קצת בכל פעם, בהדרגה להביא את הבצק יחד. ייתכן שלא תצטרך את כל המים. אפשר לנוח במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
4
כדי להפוך את המילוי, להמיס חצי טפטוף במחבת גדולה על חום גבוה. מטגנים את בשר הצבי וחזיר בקבוצות עד השחמה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
5
הסר את הבשר לקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את שאר טפטוף למחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
להחזיר את הבשר למחבת ומערבבים, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
8
מוסיפים את הקורנית, המפרץ, קטשופ, נמל, יין ומניות, מביאים לרתיחה ועונה. להטות את התערובת לתוך קערה גדולה. אפשר להתקרר, ואז להירגע. יכול להתבצע 2 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
9
כאשר אתה מוכן לעשות את הפודינג, משמנים אגן פודינג 1 ליטר עם קצת שמן או שומן.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
10
מרדדים שני שלישים של המאפה לעיגול גדול ולהשתמש בו כדי ליישר את האגן. אפשר למאפה לחפוף את הקצוות מסביב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מוסיף את המילוי, לחיצה עליו היטב.
12
מרדדים את המאפה שנותר למעגל כדי להפוך את המכסה. באמצעות קצת מים קרים, להרטיב את הקצוות של מאפה בטנה, לשים את המכסה על גבי crimp את הקצוות היטב, לחיצה על החותם. לקצץ את מאפה עודף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
כדי לכסות את הפודינג, להניח גיליון של רדיד על גבי גיליון של קלף אפייה שאינו מקל. מקפלים קפלים בסדינים (זה יאפשר לחדר הפודינג להתרחב) ולשים אותם על האגן. לקשור את הסדינים עם חוט, אבטחה בחוזקה, לקצץ את כל נייר עודף רדיד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
כדי לבשל את הפודינג, להניח חותך בצק או טבעת מתכת בבסיס מחבת גדולה (או להשתמש צלחת הפוכה או צלחת).
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
15
שים את אגן הפודינג על זה ולהוסיף מים למחבת כך שהוא מגיע בערך באמצע הדרך במעלה האגן. להביא את המחבת לרתיחה, ואז להפחית את החום ולהוסיף את המכסה. בדוק לאחר 10 דקות כי המחבת עדיין רותח בעדינות לא לתת לו להרתיח מדי במרץ. כאשר אתה בטוח המחבת מוגדר בטמפרטורה הנכונה, לבשל את הפודינג במשך 3-4 שעות. למעלה את המחבת עם מים רותחים במרווחים קבועים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
16
ברגע שהפודינג מבושל, להוציא אותו מהמחבת ולהסיר את נייר הכסף. הפוך צלחת לפודינג, ואז הפוך את הצלחת והפודינג. הסר בעדינות את הכיור.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
17
מגישים את הפודינג מיד עם ירקות החורף האהובים עליך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.