בשר צבי מאודה ופודינג פורט
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש יין, בשר צבי מבושל - השתמשתי כתף, קצת שמן, ונמל. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: סטייק בשר צבי ברוטב פורט, פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, ו בשר צבי שנק ופודינג סויט פטריות ערמון.
הוראות
שים את הקמח העלאת עצמי ומלח 1 כפית בקערה גדולה ומערבבים את הסואט.
הוסף 250 מ " ל מים קרים, קצת בכל פעם, בהדרגה להביא את הבצק יחד. ייתכן שלא תצטרך את כל המים. אפשר לנוח במשך 10 דקות בערך.
כדי להפוך את המילוי, להמיס חצי טפטוף במחבת גדולה על חום גבוה. מטגנים את בשר הצבי וחזיר בקבוצות עד השחמה ביסודיות.
הסר את הבשר לקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את שאר טפטוף למחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך.
להחזיר את הבשר למחבת ומערבבים, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקורנית, המפרץ, קטשופ, נמל, יין ומניות, מביאים לרתיחה ועונה. להטות את התערובת לתוך קערה גדולה. אפשר להתקרר, ואז להירגע. יכול להתבצע 2 ימים מראש.
כאשר אתה מוכן לעשות את הפודינג, משמנים אגן פודינג 1 ליטר עם קצת שמן או שומן.
מרדדים שני שלישים של המאפה לעיגול גדול ולהשתמש בו כדי ליישר את האגן. אפשר למאפה לחפוף את הקצוות מסביב.
מוסיף את המילוי, לחיצה עליו היטב.
מרדדים את המאפה שנותר למעגל כדי להפוך את המכסה. באמצעות קצת מים קרים, להרטיב את הקצוות של מאפה בטנה, לשים את המכסה על גבי crimp את הקצוות היטב, לחיצה על החותם. לקצץ את מאפה עודף.
כדי לכסות את הפודינג, להניח גיליון של רדיד על גבי גיליון של קלף אפייה שאינו מקל. מקפלים קפלים בסדינים (זה יאפשר לחדר הפודינג להתרחב) ולשים אותם על האגן. לקשור את הסדינים עם חוט, אבטחה בחוזקה, לקצץ את כל נייר עודף רדיד.
כדי לבשל את הפודינג, להניח חותך בצק או טבעת מתכת בבסיס מחבת גדולה (או להשתמש צלחת הפוכה או צלחת).
שים את אגן הפודינג על זה ולהוסיף מים למחבת כך שהוא מגיע בערך באמצע הדרך במעלה האגן. להביא את המחבת לרתיחה, ואז להפחית את החום ולהוסיף את המכסה. בדוק לאחר 10 דקות כי המחבת עדיין רותח בעדינות לא לתת לו להרתיח מדי במרץ. כאשר אתה בטוח המחבת מוגדר בטמפרטורה הנכונה, לבשל את הפודינג במשך 3-4 שעות. למעלה את המחבת עם מים רותחים במרווחים קבועים.
ברגע שהפודינג מבושל, להוציא אותו מהמחבת ולהסיר את נייר הכסף. הפוך צלחת לפודינג, ואז הפוך את הצלחת והפודינג. הסר בעדינות את הכיור.
מגישים את הפודינג מיד עם ירקות החורף האהובים עליך.