קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

גאודה, פנקטה ופונדו בצל עם בייגלה

גאודה, פנקטה ופונדו בצל עם בייגלה
גאודה, פנצ'טאן ופונדו בצל עם בייגלה עשויים להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתאים ל-40 מנות. אם יש לכם ריזלינג, פנקטה עבה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו גאודה, פנצ'טאן ופונדו בצל עם בייגלה, פונדו גאודה, ו מתכון בייגלה של באר נ ' גאודה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית מבשלים את הפנקטה הקצוצה על אש גבוהה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא פריכה, בערך 8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנקטה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
2
יוצקים את כל כף השומן למעט 1 במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
מוסיפים את הבצל הפרוס, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהוא מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים למחבת 2 כפות מים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל משחים קלות, כ -5 דקות יותר. מערבבים פנימה את הכמון ומתבלים את הבצל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
5
בקערה זורקים את הגבינה עם הקמח. בסיר בינוני מביאים את היין לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
זנבות לובסטר אוסטרליזנבות לובסטר אוסטרלי
6
מוסיפים את הגבינה בחופן ומערבבים כל הזמן עד שכל מנה נמסה לחלוטין לפני שמוסיפים עוד. מבשלים תוך ערבוב נמרץ עד לקבלת קרם, כ -2 דקות יותר. מערבבים פנימה את הפנצ ' טה וחצי מהבצל ומתבלים בנדיבות בפלפל. צפים את הבצל שנותר על גבי הפונדו ומגישים עם בייגלה חם, קוביות לחם שיפון, קורניצ ' ונים וירקות כבושים.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
GherkinsGherkins
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שיפוןשיפון