קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

גבינה כחולה ולחם פיצה בצל מקורמל

גבינה כחולה ולחם פיצה בצל מקורמל
גבינה כחולה ולחם פיצה בצל מקורמל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם שמן זית, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: גבינה כחולה וביסקוויטים בצל מקורמלים, גבינה כחולה וקרמל-ריבועי בצל, ו בצל מקורמל, תאנה, ושטרודל גבינה כחולה.

הוראות

1
מערבבים שמרים, סוכר ומים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים 1 כף שמן זית לתוך תערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים קמח 1 כפית מלח. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת שמרים, באמצעות כף עץ. מערבבים בצק 2 דקות עם כף עץ. (הבצק יהיה דביק.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. בהדרגה ללוש גבינה כחולה לתוך הבצק עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
בצקבצק
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. מעיל עם ספריי בישול; להוסיף בצל. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 12 עד 15 דקות או עד הבצל רך משחימים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מעיל פיצה 12 אינץ ' עם ספריי בישול; מפזרים 1 כף קמח תירס. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; להתגלגל למעגל 12 אינץ', ולמקם למחבת, לטפוח בצק לקצה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
מחבתמחבת
9
מברשת 1 כפית שמן זית על הבצק. הפוך חריצי אצבע במרווחים של 1 אינץ ' על בצק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
10
מפזרים נשאר 1/2 כפית מלח ופלפל על הבצק. למעלה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצקבצק
בצלבצל
11
אופים ב 450 במשך 15 עד 17 דקות או עד הקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
חתוך ל-10 פרוסות.
13
מגישים חמים.