גבינת יוגורט לבנונית עם זעתר וזיתים
גבינת יוגורט לבנונית עם זעתר וזיתים היא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עיזים-יוגורט חלב, זיתי קלמטן, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרחי של המזרח התיכון. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו יוגורט זעתר ויין אדום חמוציות קרוסטיני, לחמים שטוחים זעתר עם סלט מלפפון-יוגורט, ו זעתר כרובית צלויה ברוטב טחינה יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים מסננת בבד גבינה. אם בד הגבינה ארוג באופן רופף (רוב מותגי הסופרמרקט הם), השתמש בעובי משולש.
יוצקים את היוגורט למסננת, ואז אוספים את שולי בד הגבינה וקושרים לשקית. תלו את השקית מעל הכיור או מעל קערה כדי לתפוס את הטפטופים.
הופכים את הגבינה הרכה והקרמית על מגש. מתבלים את המשטח במלח לפי הטעם, מזלפים שמן זית ואז מפזרים בנדיבות זעתר. הקיפו את הגבינה בזיתים ובצנוניות.
מגישים עם טריזי הפיתות החמים.