קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

גולש מקסיקני

גולש מקסיקני
גולש מקסיקני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 676 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. 74 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. אם יש לכם גבינה מעובדת, בצל, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו גולאש, הגולאש הטוב ביותר אי פעם, ו גולאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבשר הטחון והבצל למחבת גדולה על אש בינונית עד להשחמה ופירורית, כ -10 דקות. שוברים את הבשר בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים את עודפי השומן.
3
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את המקרוני ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
מוסיפים את המקרוני ל הבקר והבצל ומניחים על אש בינונית-נמוכה; מערבבים פנימה את הגבינה המעובדת עד להמסה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
מקרונימקרוני
בצלבצל
בקרבקר
6
מוסיפים לתערובת את הסלסה, שעועית הפינטו והתירס; מערבבים ומחממים עד שהתערובת מבעבעת מעט, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
סלסהסלסה
תירסתירס