גזר מטוגן ביין Marsala
גזר מטוגן ביין מרסלה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 5 . מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. אם יש לך גזר, מרסלה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 34%. מתכונים דומים: עוף מטוגן Marsala, פטריות מוקפצות עם מרסלה יין ותימין, ו עוף ופטריות ברוטב יין מרסלה.
הוראות
בחר מחבת sauté ישר צדדית שיש לה מכסה הדוק והוא פשוט גדול מספיק כדי להחזיק את הירקות באחת או שתי שכבות. מחבת גדולה מדי תאפשר לנוזל להתאדות מהר מדי; אם הוא קטן מדי, הירקות יהיו נערמים גבוהים מדי כדי לצלות באופן שווה.
ממיסים את החמאה על חום מתון, כך שהיא נמסה מבלי לקחת על כל צבע. מערבבים את הגזר לתוך המחבת, ומתבלים במלח ופלפל, אגוז מוסקט וסוכר. הפוך את הגזר על פני מספר פעמים עם מרית גומי חסינת חום או מרית עץ או כף כדי מעיל אותם היטב עם חמאה ותבלינים. מבשלים בעדינות - לא מטגנים-ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 2 דקות, כדי לשחרר את הטעם של הירקות, ולאחר מכן לשפוך את Marsala. מביאים לרתיחה מהירה, ולאחר מכן להתאים את החום כך הגזר רק בקושי מבשלים. מכסים את המחבת בחוזקה ו braise, רועד אותו היטב מעת לעת, במשך 12 עד 15 דקות, או עד הגזר רך. בדוק את המחבת מדי פעם, ואם הנוזל התאדה לפני הגזר מבושלים, להוסיף כמויות קטנות של מים חמים. כאשר הגזר רך, צריך להיות רק מספיק נוזל רק כדי לצפות אותם. אם יש עוד, להפוך את החום גבוה ומרתיחים אותו.
גזר מטוגן בלימון ופטרוזיליה: לפני הוספת הגזר לחמאה, לבשל בצל קטן קצוץ דק עד שהוא רך. תחליף מים או מרק עבור Marsala, ולהוסיף כפית מיץ לימון. כאשר הגזר רך, מערבבים ב 3 כפות של פטרוזיליה קצוצה דק שטוח עלה, וזורקים דקה לפני ההגשה.
גזר מטוגן עם גבינת פרמזן: צמות את הגזר עם מרק או מים, וכאשר הם מבושלים, לכבות את החום ומפזרים על 1/3 כוס או יותר גבינת פרמזן מגוררת.