גלידת וניל שעועית
גלידת וניל עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 205 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך חלב, ממרח וניל שעועית, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גלידת וניל צ'אי, קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, ו קיץ ברי וניל שעועית Parfaits עם וניל שעועית קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד גדול. בהדרגה להקציף חלב ושמנת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 10 עד 12 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
להקציף חלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להקציף על תערובת 1 כוס שמנת חמה לתוך חלמון.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
להקציף בממרח שעועית וניל. מגניב 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על תערובת שמנת, וצינה 8 עד 24 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמן עשויים להשתנות.)
* תמצית וניל ניתן להחליף.
גלידת שוקולד-פטל: לפני העברת גלידה למיכל להקפאה נוספת, מערבבים ב 4 עוז. קצוצים דק שוקולד semisweet, ולקפל בעדינות 1/4 כוס מומסת שימורי פטל ללא זרעים.
גלידת פאי קוקוס: הפחיתו את החלב לכוס אחת. מערבבים 1 כוס חלב קוקוס לתוך תערובת סוכר עם חלב. לפני העברת גלידה למיכל להקפאה נוספת, מערבבים 3/4 כוס קלוי, ממותק קוקוס.