גלילי בננה שוקולד אביב
גלילי בננה שוקולד האביב דורש בערך 27 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 761 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 2. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הווייטנאמית הזו. לך לחנות ותביא שמן בוטנים, עטיפות וונטון, שוקולד חצי מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. נסו Banananan ו מנגו ספרינג רולס עם קוקוס-שוקולד גנאש, גלילי בננה, ו Banananan and m & m ' s spring rolls (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן ל 350 מעלות F בסיר גדול, עמוק (לפחות 2 ליטרים).
מניחים 1 חתיכת הבננה לרבעים וכמה חתיכות שוקולד קטנות בחלק התחתון של עטיפת וונטון.
מפזרים סוכר ורטבו את הקצוות במים. חזור עם שאר החומרים. עוטפים כמו בוריטו ושופכים לתוך השמן. מטגנים עד חום זהוב ומניחים על צלחת עם מגבות נייר כדי לספוג עודפי שמן עד מוכן לשרת.
מניחים על צלחת הגשה עם כף גלידה.