גלישת באנה-מי: עטיפת חזיר בגריל וייטנאמית עם גזר כבוש ונענע
גלישת באנה-מי: עטיפת חזיר בגריל וייטנאמית עם גזר כבוש ונענע עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 538 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, לימונים, תרמילי הל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. הציון הזה מוצק. נסו דייקון כבוש וייטנאמי וגזר לבאן מ 'מות (דו צ' ואה), נקי לאכול חזיר באן-מי לעטוף, ו נענע בטטות בגריל עם טחינה כרובית אורז לעטוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
לגזר הכבוש: בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכר, החומץ והמלח עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 2 קצוצים ואחד כתוש
סלט גויה ותיבול ירקות
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
1
שלב את רוטב הסויה, רוטב הדגים, הסוכר, אבקת חמשת התבלינים, גאראם מסאלה, פלפל שחור, שום ושאלוט בשקית ניילון הניתנת לסגירה מחדש. אוטמים ומנערים עד להמסה טובה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גארם מסאלה
רוטב דגים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
(להשאיר אם קטן)
1 תפוז, גרידה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים את חזיר לשקית, לעסות את המרינדה לתוך חזיר ומרינדה במשך שעה 1. כשאתה מוכן לבשל את החזיר, קח מחבת גדולה מברזל יצוק.
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
3
מניחים את התבנית על אש גבוהה עד שהיא מעשנת. בעזרת זוג מלקחיים שולפים כל צלע חזיר מהמרינדה, מנערים את העודפים ומניחים אותו בתבנית. אל תצטופפו במחבת-שום בשר לא צריך לגעת! אתה רוצה את הבשר לצרוב, לא קיטור. לאחר כ 2 דקות, להעיף כל קוצצים, זה צריך להיות בצבע חום קרמל. מבשלים עוד דקה בצד השני ומוציאים מהתבנית. אם אתה מבשל בקבוצות, לבשל את הצלעות הנותרות. פורסים את הצלעות לרצועות דקות. לכריכים: חממו את הטורטיות מעל להבה פתוחה כך שיהיו רכות וגמישות. אני גם אוהב לחרוך אותם קצת! אם אין לכם תנור גז, חממו אותם במחבת על אש בינונית, או קפיצו אותם במיקרוגל למשך 10 עד 15 שניות. מרחים מעט מאיו באמצע הטורטייה. לאחר מכן, ערמו שכבה קטנה של גזר כבוש, כמה פרוסות מלפפון, כמה ענפי כוסברה, כמה עלי נענע, רצועות צלעות חזיר, כמה פרוסות צ 'ילי א' וסחטו מיץ ליים טרי מעל. לעטוף, ומאובטח עם קיסם. עטפו בנייר אפייה אם אתם לוקחים אותם לחוף הים, או פשוט אכלו מיד אם אתם לא!;
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 תות, קלוף
צלעות חזיר
1 כף תמצית וניל שקופה או מים
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין
תלת עצות, גזוז
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שום, 2 קצוצים ואחד כתוש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דק
ירקות בתערובת קליפורניה
טעם חמאה צלול
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
4
מוסיפים את זרעי הל הירוק, ציפורן, זרעי הל שחור ומקלות קינמון למטחנת תבלינים/קפה וטוחנים עד שהם עדינים. יש לאחסן בכלי אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הל
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
אסיה עובדת ממש טוב עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמי החצר הצדדיים גוורצטרמינר. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
חצר צדדית כרמים גוורצטרמינר
חצר צדדית גוורצטרמינר עשויה מענבים נבחרים המיוצרים בכרמים באזור פפאלץ. מיוצר עם 100% גוורצטרמינר ותוסס במיכלי נירוסטה קטנים, זהו יין לבן ארומטי להפליא המושלם להנאה מזדמנת עם ארוחות, במיוחד מטבח חריף, או מעצמו.