קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

גמבו

גמבו
גמבו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 964 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. מתכון זה מן האוכלרשת יש 7 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 שעה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, רוטב חריף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גמבו-לאיה "(גמבו + ג'מבליה) תבשיל, גמבו ירוק (גמבו ז'רבס), ו גמבו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את נתחי העוף, המלח, הרוטב החם, העשן הנוזלי והפלפל השחור עם 4 כוסות מים בשקית גדולה הניתנת לסגירה מחדש והניח בתוך מיכל (במקרה של נזילות). מכניסים למקרר למשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
עשן נוזליעשן נוזלי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מסננים וזורקים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
למלאי: אם יש לכם זמן, אפשרו לעוף להתנקז ולהתייבש כ-30 דקות לפני הצריבה. זה ייצור קרום טוב יותר על העוף ועוד חתיכות חומות בתחתית הסיר, ובסופו של דבר יוסיף עוד טעם לגומבו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק גמביהמרק גמביה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מפזרים את נתחי העוף, כולל קצות הצוואר, הגב והכנף השמורים, עם המלח והפלפל. בתנור הולנדי גדול (עדיף ברזל יצוק אמייל) מחממים את השמן על אש גבוהה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוסמלח כשר ופלפל גרוס
5
מוסיפים את נתחי העוף ומשחימים היטב מכל הצדדים, הופכים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
6
מוסיפים את הסלרי, הגזר, הבצל והג ' לפנוס, וממשיכים להשחים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים 1 ליטר מים ועשן נוזלי ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חזקה. מבשלים 1 1/2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
לאחר 1 1/2 שעות, להסיר את חתיכות עוף, להשליך את הגב, הצוואר ואת הכנף טיפים. מסננים את המלאי ושומרים. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר ואת לגרוס, להשליך את העצמות ואת השומן.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
9
לגומבו: בתנור הולנדי על אש בינונית - גבוהה, מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד שהשומן ירד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוסמלח כשר ופלפל גרוס
10
מוציאים את הנקניקיות מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
11
מוסיפים את שומן הבייקון וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל, הסלרי, הפלפלים והפלפלים באנהיים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12
קולים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל רק מתחיל לצבוע, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
13
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות, נזהרים לא לתת לו להישרף.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
14
מוסיפים את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים עד שרוקס זהוב כהה התפתח, 11 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
15
הוסף 1 כוס בכל פעם של הציר, תוך שילוב טוב לאחר כל תוספת, לסך הכל 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
16
מוסיפים לסיר את הנקניקיות השמורות, העוף הגרוס, הקאיין והפלפל הלבן.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
17
מחממים ומוסיפים את המלח והפלפל השחור. אם הגומבו סמיך מדי, הוסיפו עוד מעט ציר לסיר, מעט בכל פעם, עד לקבלת העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק גמביהמרק גמביה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
18
מגישים מעל אורז ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אנהיים חתוך לקוביותפלפל אנהיים חתוך לקוביות454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)נקניקיית אנדוי, חתוכה לפרוסות בגודל 1/2 אינץ ' על ההטיהנקניקיית אנדוי, חתוכה לפרוסות בגודל 1/2 אינץ ' על ההטיה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשומן בייקוןשומן בייקון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1גזר, לחתוך ל 4 חתיכותגזר, לחתוך ל 4 חתיכות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2-אינץ חתיכות סלרי וטיפים2-אינץ חתיכות סלרי וטיפים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ2קילוגרםעוף, חתוך ל -10 חלקים, שמור טיפים לצוואר, גב וכנף למלאיעוף, חתוך ל -10 חלקים, שמור טיפים לצוואר, גב וכנף למלאי10ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז מבושל, להגשהאורז מבושל, להגשה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח10ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ11 קילו קישואים,פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון3(חוֹרֶף)רוטב חריף (מומלץ: קריסטל)רוטב חריף (מומלץ: קריסטל)1חלפיניו, לחתוך לשניים, זרעים הוסרוחלפיניו, לחתוך לשניים, זרעים הוסרו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)עשן נוזליעשן נוזלי3(חוֹרֶף)עשן נוזליעשן נוזלי1בצל, לרבעיםבצל, לרבעים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)נקניק מעושן, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' על ההטיהנקניק מעושן, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' על ההטיה