המתכון היווני גספצ'ו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -15 דקות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 210 קלוריות. זה עובד גם במחיר סביר מרק עבור קיץ. לכו לחנות ואספו חומץ יין, לחם בן יום, עלי אורגנו טריים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גספצ'ו יווני, שמנת יוונית יוגורט גספצ'ו, ו גספצ'ו עם לובסטר מיין: גספצ' ו קון בוגוונטה.
הוראות
1
מניחים את הלחם, השום, האורגנו והפטרוזיליה במעבד מזון ומעבדים עד שהכל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החומץ ושמן הזית ומעבדים שוב לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
4
מניחים את הפלפלים, הבצל האדום, המלפפונים, העגבניות והזיתים בנפרד במעבד המזון ומעבדים עד קצוץ גס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים לקערת הערבוב.
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
6
מוסיפים את מיץ העגבניות, המלח והפלפל ומערבבים היטב. טועמים לתיבול, מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות. מקפלים פנימה את הפטה ומגישים קר.