גרבלקס עם רוטב חרדל
גרבלקס עם רוטב חרדל יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 10 . במנה עיקרית זו יש 245 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמיר, סוכר, לחם פומפרניקל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-15 דקות. נסו גרבלקס עם רוטב חרדל חריף, גרבלקס מקורר ברוטב חרדל, ו גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסלמון לשניים לרוחב ומניחים חצי מעור הדג בצלחת עמוקה. לשטוף ולנער לייבש את השמיר ולמקם אותו על הדגים.
מערבבים את המלח, הסוכר, גרגרי פלפל כתוש, וזרעי שומר בקערה קטנה ומפזרים אותו באופן שווה על חתיכת הדג.
מניחים את החצי השני של סלמון על שמיר, צד העור למעלה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מניחים מחבת קטנה על גבי נייר כסף ומשקל אותו עם כמה פחיות כבדות. מקררים את הסלמון לפחות 2 עד 3 ימים, הופכים אותו כל 12 שעות ושופכים אותו עם הנוזל שאוסף.
להניח כל פיסת סלמון שטוח על קרש חיתוך, להסיר את חבורה של שמיר, ומפזרים את החלק העליון עם שמיר קצוץ. עם סכין חיתוך ארוכה ודקה, פרוס את הסלמון בפרוסות דקות ארוכות כפי שהיית עושה לסלמון מעושן.
מגישים עם לחם פומפרניקל כהה ורוטב חרדל. אתה יכול גם לשרת עם בצל אדום קצוץ צלפים, אם תרצה.
מערבבים את חרדל, סוכר וחומץ בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן ומערבבים בשמיר הקצוץ.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.