קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

גרבלקס עם רוטב חרדל

גרבלקס עם רוטב חרדל
גרבלקס עם רוטב חרדל יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 10 . במנה עיקרית זו יש 245 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמיר, סוכר, לחם פומפרניקל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-15 דקות. נסו גרבלקס עם רוטב חרדל חריף, גרבלקס מקורר ברוטב חרדל, ו גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הסלמון לשניים לרוחב ומניחים חצי מעור הדג בצלחת עמוקה. לשטוף ולנער לייבש את השמיר ולמקם אותו על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מערבבים את המלח, הסוכר, גרגרי פלפל כתוש, וזרעי שומר בקערה קטנה ומפזרים אותו באופן שווה על חתיכת הדג.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
מניחים את החצי השני של סלמון על שמיר, צד העור למעלה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים מחבת קטנה על גבי נייר כסף ומשקל אותו עם כמה פחיות כבדות. מקררים את הסלמון לפחות 2 עד 3 ימים, הופכים אותו כל 12 שעות ושופכים אותו עם הנוזל שאוסף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
5
להניח כל פיסת סלמון שטוח על קרש חיתוך, להסיר את חבורה של שמיר, ומפזרים את החלק העליון עם שמיר קצוץ. עם סכין חיתוך ארוכה ודקה, פרוס את הסלמון בפרוסות דקות ארוכות כפי שהיית עושה לסלמון מעושן.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מגישים עם לחם פומפרניקל כהה ורוטב חרדל. אתה יכול גם לשרת עם בצל אדום קצוץ צלפים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
7
1/4 כוס חרדל דיז ' ון
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
8
1 כפית חרדל יבש
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
9
3 כפות סוכר
מרכיבים שתצטרך
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
10
2 כפות חומץ יין לבן
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
11
1/3 כוס שמן זית
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
12
3 כפות שמיר טרי קצוץ
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
13
מערבבים את חרדל, סוכר וחומץ בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן ומערבבים בשמיר הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
שמירשמיר
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
14
מגישים עם גרבלקס.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.