קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרגרי חיטה (פארו) וירקות: פארו E Verdure

גרגרי חיטה (פארו) וירקות: פארו E Verdure
גרגרי חיטה (פארו) וירקות: פארו E Verdure עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פנצ'טה, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח, Zuppa di Farro (מרק פארו איטלקי), ו פטריות פארו ופורצ'יני (Farro Con Funghi).

הוראות

1
בעציץ גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים, שמן חום בינוני גבוה ולהוסיף פנצ ' טה ובצל. מבשלים עד בצל מתחיל חום, ולאחר מכן להוסיף פארו ומערבבים לערבב היטב. להביא 2 כוסות מים לרתיחה ומערבבים לתוך תערובת פארו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל לאט מאוד, הוספת מים רותחים יותר מעת לעת כמו התבואה מתחילה לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
2
כאשר הגרעינים מתחילים לקבל במכרז, להוסיף את הסלרי, escarole, קישואים, ו עולש. מערבבים את המרג ' ורם ורוטב עגבניות, ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל. המשך לבשל עד פארו הוא מאוד רך ומגישים מיד עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
7
רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעולש קצוץ דקעולש קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאסקרול קצוץ דקאסקרול קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירות יער פארו או חיטה מלאהפירות יער פארו או חיטה מלאה11 קילו קישואים,מרז'ורם טרימרז'ורם טרי3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1בצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ28(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פנצ'טה, חתוך ללארדונים.פנצ'טה, חתוך ללארדונים.8ריבס, קצוץ טרי או קפואטרי מגורד פקורינו או פרמזן-רג'יאנו, לקישוטטרי מגורד פקורינו או פרמזן-רג'יאנו, לקישוט8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקישואים קצוצים דקקישואים קצוצים דק