גרגרי חיטה (פארו) וירקות: פארו E Verdure עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פנצ'טה, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח, Zuppa di Farro (מרק פארו איטלקי), ו פטריות פארו ופורצ'יני (Farro Con Funghi).
הוראות
1
בעציץ גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים, שמן חום בינוני גבוה ולהוסיף פנצ ' טה ובצל. מבשלים עד בצל מתחיל חום, ולאחר מכן להוסיף פארו ומערבבים לערבב היטב. להביא 2 כוסות מים לרתיחה ומערבבים לתוך תערובת פארו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל לאט מאוד, הוספת מים רותחים יותר מעת לעת כמו התבואה מתחילה לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
2
כאשר הגרעינים מתחילים לקבל במכרז, להוסיף את הסלרי, escarole, קישואים, ו עולש. מערבבים את המרג ' ורם ורוטב עגבניות, ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל. המשך לבשל עד פארו הוא מאוד רך ומגישים מיד עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.