זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך כמה עלי בננה, מים, עשב לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו דג שלם בגריל על עלה בננה, דגים עטופים עלה בננה, ו צליה: דגים ממולאים עטופים עלה בננה (מתכונים דומים).
הוראות
1
דגים צלויים Sambal: להכין את הסמבל על ידי טחינת צ ' ילי, שאלוט, בלאקן ו lemongrass במעבד מזון. ודא את הדבק sambal מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
שאלוט, מגורר או טחון
Belacan
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
לחמם ווק ו tumis (מוקפץ) את ממרח סמבל עד ארומטי או כאשר השמן נפרד ממרח סמבל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיף את התבלינים: מלח, סוכר ורוטב דגים ולעשות ערבוב מהיר, צלחת החוצה ולהניח בצד.סמבל בלאקן ותבלינים שאלוט פרוסים:להשרות את עיסת התמרינד עם מים במשך 15 דקות ולחלץ את המיץ. במכתש ועלי או מעבד מזון, פאונד / תערובת צ 'ילי אדום, צ' ילי עין ציפורים, ובלאקן קלוי.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
רוטב דגים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קפה מבושל חזק וחם
שאלוט, מגורר או טחון
Belacan
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים מיץ תמרינדי, סוכר, מלח, ובצלצלים חתוכים לסאמבל. מערבבים היטב ומניחים בצד.דג בגריל עם עלה בננה: גריז מחבת שטוחה (השתמשתי במחבת טאמגויאקי יפנית) ולאחר מכן להניח כמה גיליונות של עלי בננה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תמרינדי
עלי בננה
שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים 1 כף שמן בישול על גבי עלי הבננה ומפיצים את השמן באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
6
הנח את הדגים על גבי עלי הבננה והוסף 3 כפות של סמבל על גבי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מחממים את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני ומכסים אותה במכסה. (השתמש במגבת כדי לכסות את פינות המחבת במקרה המכסה קטן מדי כדי לכסות לחלוטין את המחבת. זה יבטיח את מלכודות החום בתוך המחבת במהלך תהליך הצלייה.) לחכות 8 דקות בערך ולהפוך את הדגים לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הוסף 3 כפות נוספות של סמבל בצד השני. לבשל עוד 8 דקות בערך. עד אז, אתה יכול להריח את הניחוח המתוק של עלי בננה שרופים ודגים בגריל. מנה החוצה ומגישים מיד עם sambal belacan ו תבלין שאלוט פרוס.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
נתח חזה עוף, מרוקן ומתקלף
שאלוט, מגורר או טחון
Belacan
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.