דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1433 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל habanero, אבקת arbol דה צ'ילה, אפיית תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו, דרום מערב בירה-דגים עם רוטב טרטר ירוק צ'ילה, ו דגים וצ'יפס בבלילת בירה.
הוראות
1
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק מלא באמצע הדרך עם שמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
2
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ובירה בקערה גדולה. להפריש במשך 10 דקות. מקפלים את הביצים. החובט צריך להיות דק.
מרכיבים שתצטרך
מלח טחון
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
4
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לדלות דגים בקמח הנוסף, להקיש את העודף, ולאחר מכן לטבול את הדגים בבלילה למעיל. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.