קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו
דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1433 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל habanero, אבקת arbol דה צ'ילה, אפיית תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו, דרום מערב בירה-דגים עם רוטב טרטר ירוק צ'ילה, ו דגים וצ'יפס בבלילת בירה.

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק מלא באמצע הדרך עם שמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
2
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ובירה בקערה גדולה. להפריש במשך 10 דקות. מקפלים את הביצים. החובט צריך להיות דק.
מרכיבים שתצטרך
מלח טחוןמלח טחון
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
4
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לדלות דגים בקמח הנוסף, להקיש את העודף, ולאחר מכן לטבול את הדגים בבלילה למעיל. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
5
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
7
מגישים עם חומץ סראנו טפטף מעל, צ ' יפס חריף בצד, ורוטב טרטר לימון-Habanero לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
חבילה אחת (10 אונקיות) מיני בייגלהחבילה אחת (10 אונקיות) מיני בייגלה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
8
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את הצ ' ילי והמלח, מסירים מהחום ומעבירים לבקבוק זכוכית או לצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
10
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות. מתח.
11
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
3 שיני שום, 2 קצוצות ו-1 כתושות3 שיני שום, 2 קצוצות ו-1 כתושות
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
12
בואו לעמוד 15 דקות.
13
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומתנקזים שוב. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
חום מספיק שמן לבוא 4 אינץ ' עד הצדדים של סיר עמוק גדול ל 370 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מערבבים יחד את המלח, אבקת אנצ 'ו, ואת אבקת arbol דה צ' ילה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
16
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם בקבוצות ומבשלים עד חום זהוב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 שיני שום, 2 קצוצות ו-1 כתושות3 שיני שום, 2 קצוצות ו-1 כתושות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
17
הסר מהמחבת עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ומיד עונה כל אצווה עם חלק מתערובת התבלינים וכמה כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
18
מגישים חם.
19
מביאים את מיץ הלימון לרתיחה מעל חום גבוה בסיר קטן ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ירקות יבשתיבול ירקות יבש
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
20
בואו מגניב.
21
שלב על 2 כפות של מיץ לימון מופחת מקורר, מיונז, אנשובי, habanero, cornichons, צלפים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
תיבול ירקות יבשתיבול ירקות יבש
GherkinsGherkins
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אנשוביאנשובי
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
22
הוסף עוד מיץ לימון, לפי הטעם,אם תרצה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ירקות יבשתיבול ירקות יבש

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2פילהפילה אנשובי, טחוןפילה אנשובי, טחון11 קילו קישואים,אבקת arbol דה צ'ילהאבקת arbol דה צ'ילה4largesאפיית תפוחי אדמה, כגון רוסטים, על 3 קילו, קלופים לחתוך לפרוסות גפרורים 1/4 אינץ ' עבהאפיית תפוחי אדמה, כגון רוסטים, על 3 קילו, קלופים לחתוך לפרוסות גפרורים 1/4 אינץ ' עבה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון2(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים1השארכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1קילוגרםבקלה או חמור ים, לחתוך לחתיכות 3 אונקיותבקלה או חמור ים, לחתוך לחתיכות 3 אונקיות6קורנישון, טחוןקורנישון, טחון3ביציםביצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירהקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון, ועוד לתיבולפלפל שחור טחון, ועוד לתיבול1פלפל habanero, טחוןפלפל habanero, טחון2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז איכותימיונז איכותי4ריבס, קצוץ טרי או קפואקנולה או שמן בוטנים, לטיגוןקנולה או שמן בוטנים, לטיגון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות11 קילו קישואים,מלח, ועוד לתיבולמלח, ועוד לתיבול4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו