המתכון בסגנון אנגלי דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, חומץ מאלט, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ מאלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פבלובה עם פירות יער וקרם כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. מתכונים דומים: דגים וצ'יפס בסגנון אנגלי, רוטב טרטר חריף חוף ים אנגלי לדגים וצ'יפס, ו דג וצ'יפס אנגלי אמיתי עם בלילת בירה יורקשייר.
הוראות
1
חום 3 אינץ 'של השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות F. לסירוגין, חום 3 אינץ' של שמן בסיר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
סיר
2
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לשבבים, בערך בגודל של האצבע המורה שלך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
צ ' יפס
3
שים את תפוחי האדמה בשמן. מטגנים את הצ ' יפס במשך 2 עד 3 דקות; הם לא צריכים להיות פריך או מבושל לחלוטין בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
צ ' יפס
שמן בישול
4
הסר את השבבים עם מסננת עכביש או כף מחוררת, על מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מסננת
5
Crank טמפרטורת השמן עד 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
6
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
7
יוצקים את מי הסודה ומקציפים לבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מורחים את קמח האורז על צלחת. לדלות את חתיכות הדגים בקמח האורז ולאחר מכן לטבול אותם לתוך הבלילה, לתת עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
דגים
9
שים את השבבים בתחתית סל הטיגון ושוקע בזהירות בשמן החם. גל בזהירות את הדגים מוכים לתוך שמן מבעבע לפני להפיל אותם על גבי השבבים. מטגנים את הדגים וצ ' יפס במשך 4 עד 5 דקות עד פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
דגים
שמן בישול
10
הסר את הסל ולנקז את הדגים וצ ' יפס על מגבות נייר; העונה קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
11
מגישים עטוף קונוס עיתון עם חומץ מאלט ו / או רוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלט
רוטב טרטר
1
1 כוס מיונז
מרכיבים שתצטרך
מיונז
2
1 כף צלפים קצוצים
מרכיבים שתצטרך
צלפים
3
1 כף cornichons קצוץ
מרכיבים שתצטרך
Gherkins
4
2 כפות קצוצות דק עלים פטרוזיליה שטוח עלה
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
5
1/2 לימון, juiced
מרכיבים שתצטרך
לימון
6
דאש רוטב חריף
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
7
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את כל החומרים. צ ' יל לפני ההגשה לתת את הטעמים להתחתן.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.