קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

דגים וצ'יפס בסגנון אנגלי

דגים וצ'יפס בסגנון אנגלי
המתכון בסגנון אנגלי דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, חומץ מאלט, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ מאלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פבלובה עם פירות יער וקרם כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. מתכונים דומים: דגים וצ'יפס בסגנון אנגלי, רוטב טרטר חריף חוף ים אנגלי לדגים וצ'יפס, ו דג וצ'יפס אנגלי אמיתי עם בלילת בירה יורקשייר.

הוראות

1
חום 3 אינץ 'של השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות F. לסירוגין, חום 3 אינץ' של שמן בסיר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
סירסיר
2
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לשבבים, בערך בגודל של האצבע המורה שלך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ ' יפסצ ' יפס
3
שים את תפוחי האדמה בשמן. מטגנים את הצ ' יפס במשך 2 עד 3 דקות; הם לא צריכים להיות פריך או מבושל לחלוטין בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
4
הסר את השבבים עם מסננת עכביש או כף מחוררת, על מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
5
Crank טמפרטורת השמן עד 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
יוצקים את מי הסודה ומקציפים לבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מורחים את קמח האורז על צלחת. לדלות את חתיכות הדגים בקמח האורז ולאחר מכן לטבול אותם לתוך הבלילה, לתת עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
דגיםדגים
9
שים את השבבים בתחתית סל הטיגון ושוקע בזהירות בשמן החם. גל בזהירות את הדגים מוכים לתוך שמן מבעבע לפני להפיל אותם על גבי השבבים. מטגנים את הדגים וצ ' יפס במשך 4 עד 5 דקות עד פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
10
הסר את הסל ולנקז את הדגים וצ ' יפס על מגבות נייר; העונה קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
מגישים עטוף קונוס עיתון עם חומץ מאלט ו / או רוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
רוטב טרטררוטב טרטר
1
1 כוס מיונז
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
2
1 כף צלפים קצוצים
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
3
1 כף cornichons קצוץ
מרכיבים שתצטרך
GherkinsGherkins
4
2 כפות קצוצות דק עלים פטרוזיליה שטוח עלה
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
5
1/2 לימון, juiced
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
6
דאש רוטב חריף
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
7
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את כל החומרים. צ ' יל לפני ההגשה לתת את הטעמים להתחתן.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.