דיונון פריך עם צלפים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שן שום, שמן חמניות, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט דיונון בגריל עם לימון, צלפים ופטרוזיליה, דיונון פריך עם קאפונטה, ו דיונון פריך עם שום, צ'ילה, ובזיליקום.
הוראות
חותכים את הדיונון לטבעות על ס " מ עבה. להטות את הקמח לתוך שקית מקפיא ואת העונה היטב.
הוסף את הצלפים, ואז לתת לכל דבר לנער טוב לערבב יחד. להטות את הדיונון לתוך השקית, ואז לנער שוב עד כל הטבעות מצופות היטב.
מערבבים יחד את השום והמיונז, ואז מניחים בקערת הגשה.
יוצקים קצת שמן למחבת גדולה עד שהוא מגיע על 7cm את הצדדים, אבל המחבת היא לא יותר משליש מלא.
מניחים מעל חום בינוני ולתת את השמן להתחמם. כדי לבדוק כי השמן מוכן, מניחים חתיכת לחם קטנה במחבת זה צריך לרחוש כאשר הוא נוגע בשמן.
הסר קומץ דיונון מן הקמח ולנער כל עודף. בעדינות טיפה לתוך השמן, ואז לבשל במשך כ 3 דקות עד פריך.
הסר עם כפית מחוררת ומניח על נייר מטבח. חזור עם הדיונון שנותר.
מגישים מיד עם מיונז ופלחי לימון.