דייג'י בולגוגי (ברביקיו חזיר קוריאני חריף)
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? דייג'י בולגוגי (ברביקיו חזיר קוריאני חריף) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 166 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם סוכר חום, ג'ינג'ר, משחת צ' ילה תאילנדית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 55%. נסו דג'י בולגוגי (חזיר מנגל חריף קוריאני), בולגוגי (ברביקיו בקר קוריאני), ו ארוחת ערב הערב: בולגוגי בקר ברביקיו קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
עוטפים חזיר בניילון; להקפיא 1 1/2 שעות או עד ליציבות.
הסר ניילון; חותכים חזיר באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/16 אינץ'.
שלב חזיר, סוכר ו -6 המרכיבים הבאים (סוכר דרך שום) בשקית ניילון גדולה עם רוכסן. חותם משרים במקרר 1 שעה, מפנה שקית מדי פעם.
הניחו סלסלת גריל תיל על מתלה הגריל.
הסר חזיר מהשקית; מחק מרינדה.
מניחים חזיר על סל הצלייה המצופה בתרסיס בישול; צולים 5 דקות או עד למידת האלימות הרצויה, הופכים לעיתים קרובות.
יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים
ברביקיו עובד ממש טוב עם זינפנדל ויין רוזווילי. שושנה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומשפשפים מתוקים וחריפים. זינפנדל הוא בחירה קלאסית של יין אדום למנגל, במיוחד עבור צלעות חזיר וחזה בקר.
בציר מעולה לצבע ועומק, זינפנדל 2013 מציג גוון אודם כהה וניחוחות מסקרנים של שזיפים מיובשים, עוגיות שרבוט מגחכות ועוגת אוכמניות עם רמזים לקינמון ופלפל לבן. הלגימה הראשונה עוטפת את החיך בטעמי פרי כהים ועסיסיים וטאנינים גמישים המספקים גימור מתמשך. לגימות שלאחר מכן מציגות דובדבן כהה, שוקולד מוקה עשיר, קוקוס קלוי וגרעיני רימון טעימים.תערובת: 76% זינפנדל, 13% פטיט סירה, 8% ברברה, 2% סירה, 1% מרלו
A superb vintage for color and depth, the 2013 Zinfandel showcases a dark ruby hue and intriguing aromas of dried plum, snicker doodle cookie, and blackberry pie with hints of cinnamon and white pepper. The first sip envelops the palate with juicy dark fruit flavors and supple tannins that provide a lingering finish. Subsequent sips show off dark cherry, rich mocha chocolate, toasted coconut, and delicious pomegranate kernels.Blend: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot