קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

דלורית וריזוטו וניל

דלורית וריזוטו וניל
דלורית וריזוטו וניל עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 80 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם אורז ארבוריו, מלח, שעועית וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו דלורית וריזוטו וניל, ריזוטו דלעת חמאה, ו ריזוטו דלעת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני מחממים את המרק על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חותכים את שעועית הווניל לשניים לאורך. מגרדים את הזרעים ומוסיפים אותם, ואת השעועית, למרק. כאשר מרק מגיע לרתיחה להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
מוסיפים את דלעת החמאה למרק המבעבע ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את דלעת החמאה לתוספת. הופכים את האש על המרק לנמוכה מאוד ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
בינתיים, בסיר גדול וכבד, ממיסים 2 כפות מהחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך אך לא שחום, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין התאדה כמעט לחלוטין, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים 1/2 כוס מהמרק המבעבע ומערבבים עד לספיגה כמעט מוחלטת, כ -2 דקות. ממשיכים לבשל את האורז, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים כל הזמן ומאפשרים לכל תוספת של מרק לספוג לפני הוספת הבא, עד האורז הוא רך אבל עדיין המשרד לנשוך את התערובת הוא שמנת, על 20 דקות בסך הכל. מחק את שעועית וניל. כבה את האש. מערבבים בעדינות את דלעת החמאה, הפרמזן, כף החמאה הנותרת והמלח.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
10
מעבירים את הריזוטו לקערת הגשה ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
11
מגישים
12
מיד.