דלעת וחמוציות עם אורז
דלעת וחמוציות עם אורז עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, מים, חמוציות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה אדיר. נסו עוגת דלעת עם חמוציות מיובשות, מאפינס דלעת עם חמוציות ופקאן, ו מאפינס דלעת עם חמוציות ופקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן חמניות בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
קולים בצל בשמן חם עד להזהבה, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים אורז לבצל ומבשלים עד ריחני, בערך 1 דקה.
מערבבים מים, דלעת, שעועית, חמוציות, מרק ירקות לתערובת אורז. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת אורז לתבנית אפייה גדולה ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמים נספגים והאורז רך, כ-45 דקות. מערבבים עירית לתערובת אורז ומתבלים במלח ופלפל.