קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

דלעת וחמוציות עם אורז

דלעת וחמוציות עם אורז
דלעת וחמוציות עם אורז עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, מים, חמוציות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה אדיר. נסו עוגת דלעת עם חמוציות מיובשות, מאפינס דלעת עם חמוציות ופקאן, ו מאפינס דלעת עם חמוציות ופקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
מחממים שמן חמניות בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
קולים בצל בשמן חם עד להזהבה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
4
מוסיפים אורז לבצל ומבשלים עד ריחני, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מערבבים מים, דלעת, שעועית, חמוציות, מרק ירקות לתערובת אורז. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
יוצקים תערובת אורז לתבנית אפייה גדולה ומכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמים נספגים והאורז רך, כ-45 דקות. מערבבים עירית לתערובת אורז ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי