קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

דלעת צנובר כתומה-שטרויזל

דלעת צנובר כתומה-שטרויזל
דלעת צנובר כתומה-שטרויזל היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סקווש בלוט, פלפל אנגלי קרקע, תרכיז מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: דלעת בלוט מזוגגת כתומה, דלעת בלוט עם אגוזי פקאן כתומים, ו קראן-דלעת צנובר כתומה.

הוראות

1
לשטוף סקווש; לחתוך חצי לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2
הסר וזורק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מניחים דלעת, חותכים את הצדדים כלפי מטה, בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
להוסיף מים חמים כדי צלחת כדי עומק של 1/2 אינץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 למשך 30 עד 40 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מסננים ומניחים להתקרר מעט.
7
גורפים עיסה לקערה ומשאירים קליפות בעובי 1/4 אינץ'. עיסת מחית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
מוסיפים תרכיז מיץ תפוזים, סוכר חום ופלפל אנגלי; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
9
חותכים פרוסה דקה מהתחתית של כל קליפת דלעת כך שהיא תשב שטוחה. מעיל תבנית אפייה בתרסיס בישול; להחזיר קליפות דלעת לתבנית אפייה. כפית תערובת סקווש באופן שווה לתוך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
שלב פירורי פתיתי תירס, אגוזי פקאן ומרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
11
מפזרים תערובת פירורים באופן שווה מעל סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
12
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 למשך 15 עד 20 דקות או עד לחימום יסודי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור